syni-cam-web

Om oss

www.DuErUnik.no drives av Synnøve & Camillo Løken.

dueruniklogo

Synnøve n.G. Løken er utdannet NLP Practioner Coach, instruktør i Medisinsk Yoga og er også registrert Healer i Nordic Healing Association. I tillegg er hun utdannet aromaterapeut, babymassasje instruktør og aerobics instruktør.

Synnøve var i mange år trippelarbeidende , aerobicsinstruktør og aktiv mor. Hun gikk på en smell og var kronisk syk i 10 år med diagnosen fibromyalgi. Etter 10 år med sykdom, smerter og stivhet ble hun introdusert til en lokal healer som ga henne kun en eneste behandling. Det utrolige skjedde – hun ble frisk og smertene ble borte. Dette var hennes første reelle møte med healingskraften.

Da Camillo for mange års siden sluttet i sin faste jobb i farmasøytisk industri for å arbeide med det spirituelle/metafysiske ble Synnøve en naturlig del av dette arbeidet. Etter to år med deltagelser på messer, foredrag og kurs med Camillo og samarbeidspartner Lilli Bendriss åpnet Synnøve selv opp for healingkraften. Hun fikk veldig varme hender og begynte på sin Skjebnevei.

Synnøve er idag lidenskapelig opptatt av og jobber for og med bevisstgjøring innen Helsefremmende arbeid, Friskliv og Healing!
Mer om Synnøve på www.SynnoveLoken.com

Utdannelse: 

– Yogainstruktør: MediYoga .. Medisinsk Yoga ..  Med fordypning i stress og utbrenthet
– NLP Practitioner Coach ved The Paradigm Academy, Oslo
– Aroma terapeut (Bio Medius)
– Instruktør i spedbarnsmassasje (Axelssons Bodywork School, Oslo)
– Diplomutdannet i FriskLiv, Helsefremmede arbeide og healing ved The Paradigm Academy, Oslo.
– Aerobics instruktør (GIT Norge)
– Medlem av Nordic Healing Assocation

mediyoga        nha

I mer enn 12 år har Camillo Løken vært lidenskapelig opptatt av broen mellom Ånd & Vitenskap.

Han er forfatter og foredragsholder i temaer som berører kropp, sinn & sjel. Han har skrever flere bøker både på norsk og engelsk. Han har også lang erfaring som kurs/foredragsholder og har holdt mange hundre foredrag/kurs rundt omkring i Norge og noen i USA.

Han har møtt, intervjuet og jobbet med mange forskjellige type mennesker – alle med innsikt i en eller flere av temaene kropp, sinn og sjel. Se bildegalleri under.

Camillo jobbet mange år i et av verdens største farmasøytiske selskap. En dag opplevde han en form for oppvåkning som tente en flamme i ham. Flammen var og er lidenskapen for å formidle informasjon om kropp, sinn og sjel med en forankring i det vitenskaplige. Han sluttet i sin faste jobb for å følge sin lidenskap.

Livet ble totalt forandret. Nye dører av muligheter åpnet seg hele tiden noe som resulterte i at Camillo på kort tid bl.a. ble samarbeidspartner med TV kjendis Lilli Bendriss fra TV Norge, holdt en rekke kurs/foredrag alene og sammen med Lilli  samt en stor event med Jon Schau. Det ble også profileringi media ( TV 2, TV Norge, P4, aviser/magasin med mere) samt utgivelser av bøker. Camillo har publisert og utgitt 3 bøker som omhandler kropp, sinn og sjel:

1. Bevissthetsskiftet  (også oversatt til engelsk og lansert på Amazon.com og Barnes&Nobles – www.TheShiftinConsciousness.com.)
2.  Skapelsens Paradoks.( også oversatt til engelsk The Paradox of Creation . Boken ble bestseller på Amazon på lanseringsdagen.
3. Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? – Camillos siste bok som har mottatt flotte tilbakemeldinger.

I 2012 innledet Camillo et samarbeid med spirituell veileder og kunstner Bryan de Flores. Han ble invitert av Bryan til å holde foredrag i California og Arizona om boken The Shift in Consciousness. De siste årene har Camillo brukt mye tid på å lansere et stort og omfattende spirituelt nettkurs med tittelen 5 Steps To Master Your Life. Flere tusen studenter fra mer enn 80 land har allerede tatt kurset.

Camillos store lidenskap er å hjelpe mennesker til økt bevissthet og forståelse om hvem de egentlig er slik at de kan hente ut sine utrolige iboende ressurser.  .

Mer om Camillo her: CamilloLoken.no

 

Mennesker Camillo har intervjuet og/eller jobbet
med på sin søken etter svar.

Her finner du oss

Adresse: Brochsgt. 1, 1607 Fredrikstad
Vi benytter lokalene til Fredrikstad Medisinske Yogasenter som drives av Synnøve. Se rød kartnål til høyre.

GRATIS PARKERING 

Etter 14:00 (kun 100 meter unna)

Du finner gratis parkering etter 14:00 like i nærheten av der vi holder til

  • St.hansfjellet P-Hus. Se rød kart nål på kartet
  • Torvbyen  P-Hus. Se rød kart nål på kartet

08:00 – 18:00 (4 timer – 400 meter unna) 

Du finner også gratis parkering ved Røde Mølle 400 meter unna våre lokaler. Parkeringen
er i Øyvind Sørensensgate. Her kan du stå i 4 timer i tiden fra 08:00 – 18:00

  • Øyvind Sørensensgate. Se rød kart nål på kartet (dra kartet nedover for å se denne kartnålen)

Du Er Unik

Fredrikstad Medisinske Yogasenter ved Synnøve N.G. Løken tlf 988 57 357

 

St. Hansfjellet - Gratis Parkering etter 14:00

Torvbyen - Gratis Parkering etter 14:00