Samtaler & Behandling

Ønsker du samtaler, coaching og/eller behandling for å gi kropp, sinn og sjel næring hjelper vi deg mer enn gjerne med det.

Samtaler/Coaching/Behandling
med Synnøve N.G. Løken

Synnøve er opptatt av og jobber for og med økt bevissthet i forhold til Helse, Friskliv og Healing. Hennes ønske og intensjon er å hjelpe Deg til å gjøre den endringen som skal til for at du kan få mer av det du ønsker inn i Ditt Liv.

Synnøve har lang erfaring og stor kompetanse som kursholder, veileder og coach. Hennes hverdag består av å hjelpe mennesker til å finne fram deres iboende ressurser og egenskaper de trenger for å få mer av det de ønsker inn i livene sine, som f.eks. God helse, trivsel og velvære.

Les mer om hva Synnøve kan gjøre for deg her: Synnøves tjenester

Du kan også kontakte Synnøve på mobil 988 57 357 eller du kan benytte vårt kontaktskjema – klikk her

Eventuell avbestilling av time må skje innen kl. 12 dagen før avtalt time. Ved avbestilling etter kl. 12 dagen før avtalt time og dersom man eventuelt ikke møter opp til timen må avtalt samtaletime betales i sin helhet.

Produkter/tjenester fra Camillo Løken

Camillo har viet de siste 12 årene av sitt liv til å hjelpe mennesker til økt bevissthet og forståelse av samspillet mellom kropp, sinn og sjel. Gjennom foredrag, kurs, bøker, online video-kurs og samtaler har han hjulpet tusenvis av mennesker i Norge og utlandet til bedre liv.

Camillo har lang erfaring og stor kompetanse som kursholder, veileder og inspirator.

  • Ønsker du å skape nye result i livet ditt?
  • Er du nysgjerrige på hva din mening med livet er?
  • Ønsker du en større forståelse av hvorfor livet ditt er som det er?

Sjekk ut Camillos produkter/tjenester her